Hondengedrag & Communicatie, Voeding & Opvoeding 
 

Onze Diensten & Tarieven

Voor gedegen gedragstherapie komen wij bij u aan huis of op locatie waar de hond in zijn vertrouwde omgeving is en het betreffende gedrag vertoont. Eén sessie neemt gemiddeld 2,5 uur in beslag en omvat een uitgebreide observatie en beoordeling van het algemene- en het probleemgedrag van de hond en/of de baas, enkele oefeningen ter beoordeling en testen, en uiteindelijk een programma voor het oplossen of veranderen van het gedrag. na afloop ontvangt u een uitgebreid rapport van het geconstateerde gedrag, wat we besproken hebben en natuurlijk de te volgen therapie. Op afspraak nemen wij afhankelijk van de therapie na verloop van tijd weer contact met u op om eventueel het programma bij te stellen waar nodig.

Voor opvoed problemen van uw pupje komen wij ook bij u thuis voor nuttige tips en om u te helpen om het opvoeden weer leuk te maken. Eén sessie neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Problemen met uw pup kunnen bijvoorbeeld zijn; plassen in huis, overmatig bijten en overal op kauwen, overactiviteit, problemen met benchtraining, verlatingsangst, omgang met andere honden.


Gedragstherapie aan huis: € 125,-

EHBOpvoeden pupje aan huis: €45,-

Privéles Puppy en basis 1 x 30 minuten €25,-

Reiskosten tot 10 km v.a. Heino vrij daarboven €0,25 per kilometer.


Voeding

Goede voeding is de basis voor een goede gezondheid. Dat geld niet alleen voor ons maar misschien nog wel meer voor onze honden. Zowel voor de actieve (werk) honden alsook voor de lekkere luie Couchpotatoes. 

Gezond en compleet voeren kan lastig zijn gezien de vele soorten en merken hondenvoeding die er tegenwoordig beschikbaar zijn; barf, kvv, geperste brok of krokante brok en wat moet er allemaal wèl of juist niet in zitten. 

Over voeding bestaan veel verschillende meningen en ideëen waardoor het lastig kan worden om het juiste voer te kiezen. Uit onderzoek is gebleken dat veel soorten voeding tekorten en zelfs ziekte kunnen veroorzaken. Wij kunnen u helpen bij de juiste keuze voeding gespecificeerd naar de behoefte van uw hond.


 Voedinsconsult per 30 minuten: €15,-

Reiskosten tot 10 km v.a. Heino vrij daarboven €0,25 per kilometer.


  • brok
    brok
  • barf
    barf
E-mailen
Bellen
Map
Info